Prezentacja oprogramowania AgentSystem

Prezentację dla wygody należy oglądać w trybie pełnoekranowym (ikonka pojawi w prawym dolnym rogu filmu po rozpoczęciu odtwarzania)

Często Zadawane Pytania (F.A.Q.)

Zanim zadadzą nam Państwo pytanie, poniżej znajduje się zestaw pytań i odpowiedzi na często poruszane przez Państwa zagadnienia. Prosimy o zapoznanie się z poniższą listą. Na dole tej strony znajdą Państwo formularz kontaktowy, dzięki któremu można wysłać do nas zapytanie.

1. Gdzie są przechowywane dane? Czy program działa w „chmurze”?

Odpowiedź: Wszystkie dane przechowywane są na komputerze, na którym zainstalowane jest oprogramowanie MultiAgent lub AgentPro. Dane nie są dostępne z chmury, tylko bezpiecznie przechowywane na Państwa komputerze.

2. Ile kosztuje program MultiAgent?

Odpowiedź: Cena programu uzależniona jest od liczby agentów, którzy mają zostać zarejestrowani w programie MultiAgent. Przewidujemy dwie formy płatności: licencja abonamentowa (aktualizacje w cenie) lub licencja dożywotnia.

3. Czy program MultiAgent nie działa bez programu AgentPro?

Odpowiedź: Nie. Oba programy są osobnymi aplikacjami, które mogą pracować niezależnie. Jednakże oba programy umożliwiają przesyłanie danych pomiędzy sobą – ułatwiając wymianę informacji między agencją a OWCA/agentem współpracującym. Korzystanie w firmie z obu rozwiązań przynosi korzyści i agencji i OWCA – zapewnia to synergia programów AgentSystem.

4. Skąd można pobrać wersję demo programu MultiAgent?

Odpowiedź: Wersję demo programu MultiAgent udostępniamy na życzenie klientów. Jest to pełna wersja programu z 30 dniowym ograniczeniem czasowym, którą można przez ten próbny okres testować za darmo – bez opłacania licencji. Instalacja przebiega po wcześniejszym umówieniu z wdrożeniowcem.

Z uwagi na konieczność zainstalowania oraz skonfigurowania serwera bazy danych na Państwa komputerze przez informatyka, jednorazowy koszt instalacji to 199 zł netto. Jest to związane z kosztem pracy informatyka, który potrzebuje średnio 2 godziny na instalacje i konfigurację serwera.

5. Czy po nie opłaceniu licencji abonamentowej będę miał dostęp do zapisanych danych?

Odpowiedź: Po nie opłaceniu licencji za program AgentPro, dane w nim zgromadzone nie są kasowane, ale dostęp do nich jest możliwy tylko z poziomu bazy danych. W przypadku zakupu licencji dożywotniej programu AgentPro, dane będą zawsze dostępne.

6. Czy wysyłanie wiadomości SMS z programów jest dodatkowo płatne?

Odpowiedź: Programy MultiAgent i AgentPro korzystają z zewnętrznej bramki sms o nazwie SMSAPI. Integracja jest bardzo prosta. Po założeniu konta można je doładować wybraną sumą pieniędzy i za jej pomocą wysyłać wiadomości na komórki. Aktualny cennik wysyłki smsów oraz formy płatności można znaleźć na stronie: https://www.smsapi.pl/cennik 

7. Na jakim systemie operacyjnym działają programy MultiAgent i AgentPro?

Odpowiedź: Programy działają na systemach operacyjnych Windows. Wymagany system operacyjny to Windows 7 lub nowszy. W przypadku programu MultiAgent nie ma konieczności zakupu dedykowanego serwera bazodanowego. Instalację można przeprowadzić na komputerze stacjonarnym czy laptopie.

8. Czy aktualizacje programów są wliczone w cenę?

Odpowiedź: Tak – w ramach licencji abonamentowej (miesięcznej) wszystkie aktualizacje programów są wliczone w cenę abonamentu.

9. Czy można pobrać demo programu AgentPro (dla OWCA/agentów współpracujących)?

Odpowiedź: Tak. AgentPro można pobrać z Centrum informacji. Dostęp tylko dla zarejestrowanych użytkowników. W razie problemów z instalacją prosimy o kontakt email: kontakt@agentsystem.pl

Mają Państwo pytanie? Prosimy o kontakt za pomocą poniższego formularza

Imię i nazwisko *

Adres email *

Ilość pracowników (OWCA/agenci) w firmie - ta informacja pozwoli nam na lepsze rozpoznanie Państwa potrzeb

Treść wiadomości